Massagestole

Danmarks største sortiment af massagestole

 

Overvejer du at investere i en massagestol? Besøg vores showroom at se vores store udvalg i massagestole. Hos os kan du kan se og afprøve alle de bedste mærker inden for massagestole i et af vore showrooms – du kan også leje massagestolen i en måned, hvis du gerne vil prøve den inden køb.

Hent CareRelax massagestole brochure her 

Kvalitet thumbs up

 

Få en massagestol, der passer til netop dit behov

Der er stor forskel på de forskellige mærker og deres måde at massere på, fordi vi mennesker er forskellige – det er netop derfor, vi har det store sortiment.

Når man skal vælge en ny massagestol, er der nogle ting, man bør overveje, inden man køber – for eksempel om stolen primært skal give øget velvære eller bruges til decideret behandling.

Det kan du læse mere om her

 

Her er direkte adgang til vore forskellige mærker af massagestole, eller gå direkte til vores shop.

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, anbefaler vi, at du tager en snak med os for at finde den rigtige massagestol til netop dit behov.

 

CARERELAX massagestole FUJI massagestol Panasonic massagestol Aktuelle tilbud200

Massagestol som personalepleje

Er det til en virksomhed, skal man forvente, at massagestolen bruges af mange forskellige personer, og derfor er det vigtigt, at den dels kan tilpasses til forskellige højder, men det er også rigtig smart, hvis den har en stor “spændvidde” i sine måder at behandle med, så hele personalet kan finde sig godt til rette. Og ikke mindst skal man have en stol som kan holde til et stort dagligt slid – i disse tilfælde er FUJI det oplagte valg.

Vi har siden 2006 leveret massagestole til masser af kunder i Danmark, det er både det offentlige, virksomheder og rigtig mange privatpersoner, det har givet os en enorm erfaring både i forhold til, hvad der virker og hvad man ikke bør investere sine penge i – så har du nogle spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder, så de finder den rette massagestol – uanset om den skal bruges til behandling – eller ‘bare’ skal give brugeren øget velvære.

Vore kunders tilfredshed er drivkraften bag vores forretning – Vi er ikke tilfredse, før du er.

 

Besøg vores showroom for massagestole

Når det kommer til massagestole, er det svært at købe, før man har prøvet stolen og dens forskellige indstillinger på egen krop. Er du i tvivl om, hvilken massagestol du skal have, eller ønsker du bare at afprøve den du har udset dig, råder vi hos CareRelax over to store showrooms, et i Ballerup og et i Bording, hvor vi står klar til at være behjælpelige. Hos os er høj kvalitet og god service en selvfølge, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømme-massagestol.

Download CareRelax

 

 

Hent CareRelax massagestole brochure her

Se hvordan massagestole kan bruges i forbindelse med piskesmæld og rygsmerter