CareRelax massagestol – FUJI kvalitet til lavpris

carerelax-massagestole

Vores egne CareRelax massagestole byder på det perfekte match mellem god massage, høj kvalitet og en lav pris.

CareRelax massagestole byder på en utroligt god massage, meget autentisk og dybdegående – derudover byder de på en imponerende kvalitet og holdbarhed. Massagestolene er bygget på markedets bedste teknik, nemlig FUJI´s.

Med en CareRelax massagestol vil du opleve en massage som virkeligt kan tage fat, den har mange justerings muligheder, og der er mange programmer at vælge imellem, det gør det nemmere at få lige den massage du ønsker dig.

Der er massage programmer som er specielt for skulder og nakke, og nogle som er lavet til lænden/ nedre ryg. Ligeledes kan du styre alle 22 forskellige massageformer helt manuelt, så du kan få massagen lige der hvor du ønsker den.

Der findes 3 forskellige versioner, og de er alle bygget op på FUJI´s Extreme robot, som ikke alene byder på den bedste massage man kan få i en massagestol, men samtidig også er den mest slidstærke mekanisme på markedet.

cr2800-1-massagestol

CR2800 er for dig der ønsker den højest mulige kvalitet, men uden at bruge for mange penge, da teknikken var ny – var den markedets bedste i 3 år, og da kostede sådan en 56.000 ! Den stol er så stærk at den sagtens kan bruges på arbejdspladser.

cr3550-1-massagestol-u-baggr

CR3550 er massagestolen som har det hele, flot pakket ind i en hel matsort pakke. Den er spækket med alle de nye detaljer og massagen er intet mindre end fremragende. – Kommer i handlen omkring 1. november

cr3600-1-massagestol

I vores topmodel, får man udover den nye 4 D massage enhed, også forbedret armmassage, og aktive ruller under fødderne.

Som den eneste på markedet er FUJI´s massage også medicinsk godkendt, det giver dig sikkerhed for den optimale behandling.

 

Hent brochure på CareRelax massagestole

 

Er du interesseret i at bestille – kan du besøge vores shop, ved at trykke på knappen herunder

shop