SPAR 29.380 KR

Fuji EC 3800 BRUGT

DKK 62.375,00 DKK 32.995,00

Medicinsk GODKENDT

Utrolig autentiske massage

Made in Japan

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

797 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 32.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse kr. 797. Samlede kreditomkostninger kr. 5.232. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 38.227. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,66%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Varenummer (SKU): jp1000-2-1 Kategorier: ,

Produkt &
prisgaranti

Gratis Levering
& installering

Leveret indenfor
5 hverdage

Mulighed for
prøveaftale

Markedets bedste massagestol

Fuji har siden 1954 produceret massagestole, og dette mærkes når man sætter sig i den.  Her er intet overladt til tilfældighederne. Trods dens smarte og elegante udseende, imponerer denne stol med den bedste massage vi har oplevet i en massagestol.

Denne stol er brugt i kun ca 2 år, og fremstår næsten som ny.
Stolen er sort og i perfekt stand.

Automatisk tilpasning til dig

Som den eneste stol på markedet laver Fuji en dobbelt brugertilpasset scanning af ryggen.

Den indstiller både konturen af ryggen, og tilpasser sig højden på brugeren.

Og den benytter sig af alle ryggens aku punkter, så massagen rammer alle de rigtige steder, hvorved massagen opleves mest autentisk, og rammer dig netop de steder du har ondt.

Den perfekte massage

Fuji har gennem tiden fundet opskriften på den perfekte massage, den opnåes med en “2 hånd” massageenhed, som på utrolig autentisk vis, kan ramme alle de rigtige steder, for at fjerne smerter og muskel infiltrationer.

og hvor de fleste andre massagestole, har 4 eller 5 massageformer, så har Fuji over 40 forskellige massageformer. Det gør også at den i langt større grad kan benytte en massage der hjælper på specifikke problemer.

Masseenhed fuji massagestol
Massagestol med varme

Virkelig kvalitets massage

I Fuji EC 3800 er det muligt at tænde for varme i henholdsvis ryggen og under fødderne. Det kan være en god måde at lindre smerter og hurtigere blødgøre ømme muskler i et behandlings forløb.

bemærk at det er en komfortvarme, som er få grader varmere end vores krops temperatur.

Virkeligt god strækmassage

En vigtig ting for at holde kroppen sund og stærk, er en god stræk massage.

De nyeste studier viser at netop stræk massage, er med til at sænke smerte problematikker, og øger vores bevægelighed betydeligt.

Fuji EC 3800 har flere forskellige stræk programmer, så du kan finde det bedste for netop  krop.

Få noget af din smidighed tilbage – prøv Fuji´s stræk massage

Den dybeste massage

Med sin vandring på op til hele 12,5 cm, er Fuji den mest dybdegående massagestol på markedet. og da den kun har 2 “fingre” har den ikke samme tendens til at løfte brugeren, som stole med 4 eller 6 “fingre”.

Dette giver en enestående og dybdegående massage, som kan massere dine muskler i flere lag, og med sine 7 styrke indstillinger, kan du altid finde et niveau som passer til netop dig.

Hele 7 styrke reguleringer

på de mange forskellige AUTO programmer, giver dig mulighed for nemt at tilpasse styrken af massagen, til netop den måde du kan lide det på.

En Fuji massagestol giver lige fra en blød og lækker massage, til den mest fysiske og kraftige massage du kan forestille dig.

Og når du kører stolen manuelt, har du helt op til 12 forskellige styrkereguleringer, så her kan alle blive godt tilpas uanset deres behov.

7 styrkereguleringer Fujiiryoki JP 1000

Mange flere valgmuligheder end andre

Fuji mestrer massagen til perfektionisme, og har lavet en masse programmer som specifikt giver den korrekte massage til de enkelte krops dele.

Men da vi alle er bygget forskelligt, og laver forskellige ting, Ja så belastes vi også forskelligt.

Derfor har Fuji som de eneste hele 21 forskellige programmer, det gør at du nemt finder et program som løser lige netop de problemer som du har

Nem og overskuelig betjening

Trods det faktum at JP 1000 til dato er en af de mest avancerede massagestole vi har prøvet, så er den samtidig en af de nemmeste at betjene.

Den har en lækker fjernbetjening, med stort farve display – som gør den nem og betjenings venlig, så du nemt får den til at give dig netop den behandling du ønsker.

 

Er du overbevist?

hvis ikke du er klar til at købe, så har du mulighed for at leje den før køb, så er du sikker på at stolen har den rigtige effekt på netop dine problemer.

kontakt os for et tilbud på en prøveleje, det kan tilbydes fra 1-6 mdr.

Denne stol er ejet af privat kunde som har opgraderet til den nye FUJI JP 1000

Vægt90 kg
Størrelse130 × 88 × 90 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fuji EC 3800 BRUGT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *