SPAR 27.380 KR

Fuji JP 1000 BRUGT

DKK 34.995,00

Medicinsk GODKENDT

Utrolig autentiske massage

Made in Japan

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

839 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 34.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 839 kr. Samlede kreditomkostninger 5.232 kr. Samlet tilbagebetaling 40.227 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,23%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Varenummer (SKU): jp1000-2 Kategorier: , ,

Produkt &
prisgaranti

Gratis Levering
& installering

Leveret indenfor
5 hverdage

Mulighed for
prøveaftale

Markedets bedste massagestole

Fuji har siden 1954 produceret massagestole, og dette mærkes når man sætter sig i den.  Her er intet overladt til tilfældighederne. Trods dens smarte og elegante udseende, imponerer denne stol med den bedste massage vi nogensinde har oplevet i en massagestol.

Besøg et af vores showrooms og bliv overbevist, eller bestil en prøvemåned.

Massagestol
Massagestol

Automatisk tilpasning til dig

Som den eneste stol på markedet laver Fuji en dobbelt brugertilpasset scanning af ryggen.

Den indstiller både konturen af ryggen, og tilpasser sig højden på brugeren.

Og den benytter sig af alle ryggens aku punkter, så massagen rammer alle de rigtige steder, hvorved massagen opleves mest autentisk, og rammer dig netop de steder du har ondt.

Den perfekt massage

Fuji har gennem tiden fundet opskriften på den perfekte massage, den opnåes med en “2 hånd” massageenhed, som på utrolig autentisk vis, kan ramme alle de rigtige steder, for at fjerne smerter og muskel infiltrationer.

og hvor de fleste andre massagestole, har 4 eller 5 massageformer, så har Fuji over 40 forskellige massageformer. Det gør også at den i langt større grad kan benytte en massage der hjælper på specifikke problemer.

Masseenhed fuji massagestol
Massagestol med varme

Massage med varme

I Fuji JP 1000, er det muligt at tænde for varme i henholdsvis ryggen og under fødderne. Det kan være en god måde at lindre smerter og hurtigere blødgøre ømme muskler i et behandlings forløb.

bemærk at det er en komfortvarme, som er få grader varmere end vores krops temperatur.

Markedets bedste strækmassage

En vigtig ting for at holde kroppen sund og stærk, er en god stræk massage.

De nyeste studier viser at netop stræk massage, er med til at sænke smerte problematikker, og øger vores bevægelighed betydeligt.

Fuji JP 1000 har flere forskellige stræk programmer, lige fra 7 minutter for specifikke krops dele, og helt op til 30 minutters stræk program for hele kroppen.

Få noget af din smidighed tilbage – prøv Fuji´s stræk massage

Strækmassage
Mekanisk massage

Den dybeste massage

Med sin vandring på op til hele 12,5 cm, er Fuji den mest dybdegående massagestol på markedet. og da den kun har 2 “fingre” har den ikke samme tendens til at løfte brugeren, som stole med 4 eller 6 “fingre”.

Dette giver en enestående og dybdegående massage, som kan massere dine muskler i flere lag, og med sine 7 styrke indstillinger, kan du altid finde et niveau som passer til netop dig.

Hele 7 styrke reguleringer

på de mange forskellige AUTO programmer, giver dig mulighed for nemt at tilpasse styrken af massagen, til netop den måde du kan lide det på.

En Fuji massagestol giver lige fra en blød og lækker massage, til den mest fysiske og kraftige massage du kan forestille dig.

Og når du kører stolen manuelt, har du helt op til 12 forskellige styrkereguleringer, så her kan alle blive godt tilpas uanset deres behov.

7 styrkereguleringer Fujiiryoki JP 1000
Fuji JP

Et væld af muligheder

Fuji mestrer massagen til perfektionisme, og har lavet en masse programmer som specifikt giver den korrekte massage til de enkelte krops dele.

Men da vi alle er bygget forskelligt, og laver forskellige ting, Ja så belastes vi også forskelligt.

Derfor har Fuji som de eneste hele 21 forskellige programmer, det gør at du nemt finder et program som løser lige netop de problemer som du har

Nem og overskuelig betjening

Trods det faktum at JP 1000 til dato er den mest avancerede massagestol vi har prøvet, så er den samtidig en af de nemmeste at betjene.

Den har en lækker hybrid fjernbetjening, som forener det enkle med en stor overskuelighed, og så en touchscreen i høj kvalitet, som giver en uforlignelig nem og betjeningsvenlig oplevelse, til at give dig netop den behandling du ønsker.

Fjernbetjening Fuji JP 1000
Recycling

Er du overbevist?

hvis ikke du er klar til at købe, så har du mulighed for at leje den før køb, så er du sikker på at stolen har den rigtige effekt på netop dine problemer.

kontakt os for et tilbud på en prøveleje, det kan tilbydes fra 1-6 mdr.

Denne stol er ejet af privat kunde som har opgraderet til den nye FUJI JP 2000

Vægt 90 kg
Størrelse 130 × 88 × 90 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fuji JP 1000 BRUGT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *