FUJI massagestole – medicinsk godkendt

FUJI var de første til at producere en massagestol, det gjorde de allerede i 1954, og har over 60 års erfaring i faget.

Siden er Fuji massagestole blevet ved med at være med helt fremme når det gælder kvalitet og udvikling.3 års garanti hvid tekst

Nogle af de vigtigste kendetegn ved FUJI massagestole er:

  • Eneste medicinsk godkendte massagestol på markedet
  • 4D robot med kæmpe spændvidde i sine behandlinger
  • Ægte 3D scanings funktion, så massagen tilpasses til den enkelte bruger
  • 2 “fingre” massagesystem sikrer en utrolig autentisk og dybdegående massage
  • Ekstrem styrke og holdbarhed, markedets bedste kvalitet.
  • Som den eneste bliver den stadig “made in Japan”

Fuji udtalelse massagestol

FUJI massagestole er de eneste der har opnået en medicinsk godkendelse af deres massagestole, det er din sikkerhed for en massage som er det absolut bedste en massagestol kan byde på i dag – det er ganske enkelt en blå stempling af selve massage kvaliteten – ingen andre har dette.

Vi har altid FUJI stående i vore showrooms, og det er et must at prøve hvis du er på udkig efter den bedste massage.

FUJI massagestole byder på 2 forskellige modeller.

 

FUJI JP 1000

Markedets bedste massagestol

FUJI´s nye topmodel giver en uovertruffen skulder nakke massage, den bedste vi nogensinde har prøvet. Massagen er utrolig autentisk, og med sine 2 fingre er de i stand til at massere endog meget dybt. Fornemmelsen af menneskehænder er enestående og ingen af de andre stole vi har, kan efterligne på sådan en måde. Kvalitets indtrykket er helt i top på alt vedrørende denne stol. Denne model har flere muligheder og en avanceret fjernbetjening.

Vejl. pris: 62.375,-

           Finansiering fra 1.194,- pr. md. (åop 11,77)

Tryk her for at ansøge om finansiering

HENT BROCHURE

FUJI EC 3900

Robotten er den samme, men EC 3900 er den lidt simple udgave af Fuji Proff stolene. For at tilbyde en billigere og nem at betjene model, har Ec 3900 en ny og simpel fjernbetjening, som gør EC3900 utrolig velegnet til “selvbetjening” i eks. virksomheder m.m. Men spørg vores sælger og aflæg et af vore show-room et besøg, så kan du selv teste og mærke hvorfor du bør vælge en FUJI massagestol

Vejl. pris: 56.125,-

Finansiering fra 1.018,- pr. md. (åop 11,94)

Tryk her for at ansøge om finansiering

HENT BROCHURE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hver en detalje er kræset for, så du som bruger vil opleve den ultimative massage i en FUJI massagestol. Navnet fortæller det meste, men det er jo ikke ulovligt at have en professionel FUJI massagestol stående i sit hjem. Selvom det er tydeligt at det er en massagestol, så er der kælet for detaljerne – designet er gennemtænkt, og den er produceret efter de absolut højeste kvalitets krav. Hvis du er int i en billigere stol, med Fuji´s kvaliteter – så tag et kig på Care Relax modellerne.

 

Den nye EC 1000 justeres i hele 7 styrketrin, hvor de fleste konkurrenter har 3 –  Den byder også på hele 21 autoprogrammer så der kan vælges imellem flere forskellige skulder nakke programmer, 4 forskellige til lænden og 3 specielle stræk programmer, der er også et specielt blødt program til den personer som ikke kan/ønsker sig så kraftig en massage.

Så book en tid i et af vore showrooms, eller til en demo ude i dit firma – du vil blive overrasket over hvilken behandling den bedste massagestol er i stand til at give.

Her kan du læse en Amerikansk test af forgængeren EC 3800, hvor den iøvrigt koster omkring 80.000 Dkr, læs mere her:

http://www.emassagechair.com/fujiiryoki-cyber-relax-ec-3800-massage-chair-review

Download CareRelax

 

 

JP 1000 UK brochure