Massagepude til nakke og skuldre

Løs op for spændinger med en massagepude til nakke og skuldre
Har du hold i nakken, eller lider du af spændingshovedpine? Oplever du udstrålende smerter og muskeltræthed i området omkring skuldre og arme? Så er det tegn på, at du kunne have godt af at få løsnet op for de spændinger og myoser, du bærer rundt på. Virksomheden FeelWell forhandler en række massageprodukter til nakke og skuldre – tjek deres udvalg her for en lettere, smertefri hverdag.

Fastlåste arbejdsstillinger giver smerte og ømhed

Fastlåste arbejdsstillinger, fx foran en computer, er en af de største årsager til smerte i nakke og skuldre. Den dårlige arbejdsstilling er skyld i muskelspændinger og smerte, hvilket udelukkende trækker nakke og skuldre længere i den retning, der belaster dem. Der er altså tale om en ond cirkel, der er er svær at bryde ud af uden hjælp. Daglig træning kan afhjælpe problemet, men der findes heldigvis også produkter, fx massagepuder, der tilbyder fokuseret behandling af nakke og skuldre – uden du selv skal anstrenge dig.

Massagepude til nakke og skuldre

FeelWell har ligesom CareRelax fokus på at øge livskvaliteten og bevægeligheden hos sine kunder gennem salg af trænings- og massageprodukter. Har du behov for kraftig og fokuseret massage til at løsne op for spændinger i nakke og skuldre, kan SHIATSU-massage med varme kraftigt anbefales. Dette massageapparat placeres oven på skuldrene, hvor det lægger sig som en krave rundt om halsen. Underarmene placeres i de to stofhåndtag på hver side af apparatet, så man på denne måde kan slappe af i kroppen under massagen, som både kan foregå stående og liggende. Massagerullerne og den infrarøde varme i apparatet hjælper på inflammationer og ømhed, og med displayet er der både mulighed for at justere varme og tryk efter behov.

Bærbare massageapparater

Udover det populære SHIATSU massageapparat forhandler FeelWell også Casada produkter som fx Miniwell og Miniwell Twist. Disse er bærbare massagepuder med ergonomiske bolde, der gør det muligt at passe på sin krop hvor end man er. Begge produkter løsner op for muskelspændinger i løbet af få minutter og kan tages med overalt, fx på kontoret, i bilen og på ferien, så lindringen aldrig er langt væk.

Massagepuder er med til at sætte gang i blodomløbet, at øge cellernes regeneration og selvfølgelig at skabe velvære i kroppen. Vil du høre mere om massagepuder til nakke og skuldre, kan du kontakte FeelWell på telefon 50 88 67 37, på mail info@feelwell.dk eller tjekke deres webshop her.