Massagestole

Massagestole – Vi har Danmarks største sortiment.

 

Overvejer du at investere i en massagestol? Hos CareRelax kan du gå på opdagelse i Danmarks største sortiment af massagestole af højeste kvalitet. Besøg vores showroom, og se vores store udvalg – her kan du se og afprøve alle de bedste mærker inden for massagestole. Vi har stole til ethvert behov, for enhver smag og i alle prisklasser. Hvis du alligevel skulle være i tvivl, er du velkommen til at leje en massagestol i en måned og prøve, om den er noget for dig, inden du bestemmer dig.

Hent CareRelax massagestole brochure her 

 

Find en massagestol, der passer til netop dit behov

Der er stor forskel på de forskellige mærker og deres måde at massere på, fordi vi mennesker er forskellige – og netop derfor har vi valgt at have så stort et sortiment af massagestole, som vi har.
Når du skal vælge en ny massagestol, er der nogle ting, du bør overveje, inden du køber – for eksempel om stolen primært skal give øget velvære, eller om du ønsker at bruge den til decideret behandling.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger den rigtige stol, kan du læse nærmere her.

Se vores store udvalg af massagestole

Ved at klikke på billederne forneden kan du få direkte adgang til vores udvalg af massagestole og læse mere om fordele og særlige specifikationer ved de enkelte mærker. I webshoppen kan du desuden få fuldt overblik over vores udvalg af modeller inden for de forskellige mærker og se priser på stolene.

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, anbefaler vi, at du tager en snak med os for at finde den massagestol, der matcher lige netop dit behov. Her på siden kan du læse om programmer og indstillinger på de forskellige modeller, men vi anbefaler altid, at du prøver stolene, så du ved, hvordan de masserer. Hos CareRelax er kundeservicen i højsædet, og vi hjælper dig gerne med at vælge rigtigt, så du er sikker på, at din kommende massagestol opfylder dine krav og behov.

Kvalitet thumbs up

 

Massagestol som personalepleje

En massagestol kan bidrage til trivsel og velvære på arbejdspladsen – og dermed færre sygedage og øget produktivitet. Ved indkøb af massagestol til en virksomhed kan I med fordel gøre jer nogle overvejelser, inden I køber.

I skal eksempelvis forvente, at massagestolen skal bruges af mange forskellige personer. Derfor er det vigtigt, at den kan tilpasses til forskellige højder. Det er dog også rigtig smart, hvis den har en stor “spændvidde” i sine måder at behandle på, så hele personalet kan finde sig godt til rette og få den behandling ud af massagestolen, som de har behov. Ikke mindst er det afgørende at vælge en stol, som kan holde til et stort dagligt slid – her er FUJI det oplagte valg.

CareRelax – Rådgivning om massagestole siden 2006

Hos CareRelax har vi siden 2006 leveret massagestole til masser af kunder i Danmark – både det offentlige, virksomheder og rigtig mange privatpersoner. Det har givet os en enorm erfaring – både i forhold til, hvad der virker, og hvad man ikke bør investere sine penge i.

Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring valg af massagestol. Vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder, så de finder den rette massagestol – uanset om den skal bruges til behandling, eller om den “‘bare” skal give brugeren øget velvære.

Vore kunders tilfredshed er drivkraften bag vores forretning – vi er ikke tilfredse, før du er.

 

CARERELAX massagestoleFUJI massagestolPanasonic massagestolAktuelle tilbud200

Besøg vores showroom, og find den rigtige massagestol

Det er svært at købe en massagestol, før man reelt har prøvet stolen og dens forskellige indstillinger på egen krop. Er du i tvivl om, hvilken massagestol du skal have, eller ønsker du bare at afprøve den, du har udset dig, råder vi hos CareRelax over to store showrooms – et i Ballerup og et i Bording. Her står vores erfarne og engagerede personale klar til at rådgive dig, så du er sikker på at komme hjem med den massagestol, som du har brug for. Hos CareRelax er høj kvalitet og god service en selvfølge, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømme-massagestol.

Vi tilbyder attraktive finansieringsløsninger og råder også over et stort sortiment af brugte stole – oven i købet med 12 måneders garanti og mulighed for levering. Hos CareRelax ønsker vi at tilbyde vores kunder de bedste løsninger, og derfor er du selvfølgelig også velkommen til at leje en massagestol, hvis du er i tvivl om, hvilken en du skal vælge.

Vi ser frem til at møde dig og tilbyder gerne en faglig demonstration, når du besøger et af vores showrooms i Ballerup eller Bording.

Download CareRelax

 

 

Hent CareRelax massagestole brochure her

Se hvordan massagestole kan bruges i forbindelse med piskesmæld og rygsmerter