En plejeseng der kombinerer komfort og design


Plejeseng1

Der kan være mange årsager til, at man har behov for en plejeseng, men lige meget hvilken der er tale om, er det de færreste, der ønsker noget, der ligner en hospitalsseng.

Hos CareRelax mener vi sagtens, at en plejeseng kan se godt ud, samtidig med at den yder komfort og støtte. Vi tilbyder et stort udvalg af plejesenge og andre sengesystemer, der alle har det til fælles, at de er udformet i et pænt design og former sig efter den enkeltes krop for størst muligt komfort.

Vil du høre mere om vores senge, kan du ringe til os på telefon 60 84 89 00 eller besøge os i et af vores to showrooms, på Sjælland eller i Jylland.

Det unikke ved vores FlowSleeping senge er den utrolige komfort – navnet betyder jo også svævende søvn.

Plejeseng med optimal liggekomfort

Vore plejesenge er skabt på nøjagtigt samme ramme som de andre senge, altså med vores patenterede flydende bundsystem.

Det gør, at hver enkelt seng indstilles til nøjagtigt den person, der skal sove i den, dvs. hver plejeseng indstilles i forhold til vægt, højde og kropsbygning for at opnå den optimale støtte, uanset hvordan du vender og drejer dig.

Samtidigt også en hæve/sænke seng

En plejeseng har så bare den ekstra mulighed, at den kan hæves og sænkes efter behov. Bruger du den i en dobbeltinstallation, kan den fås med hjul under, så man kan komme til den fra begge sider, når der er behov for det. På toppen ligger den fineste naturlatex man kan få, beklædt med det blødeste stof, man kan forestille sig -Tencel eller Lyocel, som det også hedder.

Naturmaterialer og vaskbart betræk

Betrækket er i 100 % naturmaterialer og meget berøringsvenligt. Det kan tages af og vaskes med op til 60 grader, ligeledes kan stoffet på sengerammen afmonteres og vaskes.

Besøg vores showroom i KBH eller midtjylland eller ring for nærmere information, hvis du er interesseret i en plejeseng

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din nye plejeseng

Er du i tvivl om, hvilken af vores kropsformede kvalitetssenge, der vil passe bedst til dig, hjælper vi dig gerne med råd og vejledning. En plejeseng er en stor investering, og det er derfor vigtigt, at du får den helt rette model, der kan give dig både støtte og en god nats søvn. Kig forbi vores showroom i enten København eller Midtjylland for at afprøve vores udvalg af plejesenge, eller send os en mail på info@carerelax.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Flowbox plejesengFlowLine plejesengPlejeseng medium hævet fritlagt
FlowSleeping Flowbox plejeseng –FlowSleeping Flowline plejesengCareRelax plejeseng   NYHED
Højde på hjul fra 56 cmHøjde på hjul fra 62 cmHøjde på hjul fra 55 cm
Pris standard 35.950,-Pris standard 34.950,-Pris standard 24.950,-
Hent produkt arkHent produkt arkHent produkt ark

 

Tryk her for at hente FlowSleeping prisliste