Seniorseng


Fordi din aldrende krop fortjener det bedste
Efterhånden som vi bliver ældre, har vores krop større og større behov for støtte og komfort. Dette gælder ikke mindst, når vi sover. Hos CareRelax forhandler vi et stort udvalg af senge, der egner sig særligt godt til seniorer, og andre der har behov for en ekstra skånsom søvnoplevelse. Er du interesseret i at afprøve en af vores seniorsenge, er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 84 89 00 eller til at besøge et af vores to showrooms i henholdsvis København eller Midtjylland.

En seng der former sig efter din krop

FlowSleeping er et specialudviklet sengesystem, der på unik vis former sig efter den person, der ligger i sengen. Udgangspunktet for systemet er, at alle kroppe er forskellige, og at vi har behov for forskellige ting på forskellige tidspunkter i vores liv. Fx er der stor forskel på, hvad et barn og hvad en senior har behov for af støtte.

Som senior tilbringer man højst sandsynligt mere tid i sin seng end et barn, særligt hvis man er syg og sengeliggende. Derfor er det vigtigt, at trykket ned i sengen fordeles ligeligt over hele kroppen, så man undgår liggesår. Det sørger FlowSleeping for ved hjælp af dens opbygning. I et justerbart selesystem bærer sengerammen ni tremmer, som hver har fem vipbare platforme, og de ni tremmer er så yderligere delt op i tre trykaflastende sektioner. Dette gør, at sengen kan tilpasse sig den individuelle krops form.

Fordele ved seniorsenge

Fordelene ved en seniorseng, eller en lejeseng, er at den kan indstilles så den passer til den enkelte senior/patient. Sengen indstilles efter højde, vægt og kropsbygning, så man opnår den optimale liggekomfort, og derudover kan sengen også hæves og sænkes efter behov. Har du svært ved at komme komme ud eller op i sengen, kan højden indstilles, så du undgår ulykker. Med hæve/sænke-funktionen kan du både ligge ned, sidde op og hæve henholdsvis fodenden og hovedgærdet, lige som det passer dig.

Få et tilbud på en seniorseng

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken seniorseng man skal vælge, før man har prøvet at ligge i den. Ingen krop er ens og det samme gælder vores mange senge, og det kan derfor være en fordel for dig at besøge et af vores to showrooms, enten i Ballerup eller i Bording, for at afprøve vores udvalg. Vi hjælper gerne med at finde ud af, hvilken støtte din krop har brug for. Ønsker du et tilbud på en seniorseng, eller blot yderligere forklaring på hvorfor FlowSleeping egner sig særligt godt som seniorseng, er du altid velkommen til at kontakte CareRelax for mere information.