Fuji JP 3000 NYHED 2023/24

kr. 84.995,00

2024 VERDENS NYHED

5D AI- Kunstig intelligens

Verdens bedste massagestol

Medicinsk GODKENDT

Perfekt til personalepleje

Forespørg på en lejeaftale

Se dine valgmuligheder for en lejeaftale her

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

2.184 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 84.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 2.184 kr. Samlede kreditomk. 19.836 kr. Samlet tilbagebetaling 104.831 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,23%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
Kategorier: ,

Produkt &
prisgaranti

Gratis Levering
& installering

Leveret indenfor
5 hverdage

Mulighed for
prøveaftale

Verdens bedste massagestol – igen!

Perfekt afstemt til hver enkelt bruger

FUJI JP 3000 er Japansk ingeniørkunst når det er bedst.
Smukt indpakket teknologi, gennemtænkt til fingerspidsene og i højst mulige kvalitet.

Fuji opfandt tilbage i 1954 massagestolen, og de bliver ved  med at udvikle sig, så du trygt kan overlade dig til markedets bedste massagestol.

For en Fuji JP 3000 giver nemlig den allerbedste massage til netop din krop.

SE VIDEO – Tryk her

Den ultimative massagestol

Fuji´s nye topmodel slår alt. Den giver endnu bedre massage, byder på endnu mere nytænkning og er så autentisk som vi aldrig før har oplevet.

Den tager udgangspunkt i at vi er forskellige, men alle har fortjent den bedste massage – og er  forbedret på adskillige punkter.

Den største nyskabelse er hele massageenheden, som har fået  forbedret “kunstig intelligens”, ligesom en massør er den klar over brugerens tilstand i realtime.

Massagen er også forbedret ifht FUJI’s normale massage (som ellers er verdens bedste), og det opleves ganske enkelt som at den er blevet endnu mere autentisk, og føles endnu mere som ægte håndmassage.

Der er kommet ny massageenhed, ny scannings teknik, og ikke mindst en helt ny software/ hjerne som overgår alt andet i denne genre.

Dette er massagestolen til dig som vil have det bedste, uanset prisen – prøv den i vort showroom og bliv overbevist.

Kunstig intelligens

Som den mest avancerede massagestol nogensinde, holder JP 3000 hele tiden øje med dine musklers tilstand. Den lægger hele tiden mærke ti, hvor megen modstand/ hvor hårde dine muskler eller myoser er – og indretter sit tryk derefter.

Dette opleves sammen med den nye styring af massagen (som er utrolig nøjagtig), som om at man faktisk er hos en massør.

“fingrene” kontrolleres med en nøjagtighed som vi ikke før har oplevet, og det gør det til en meget virkelighedstro massage.

 

Strækmassage giver smertelindring

Fuji byder på den bedste strækmassage, med mange forskellige stræk funktioner, og har omkring 10 forskellige strækprogrammer.

Lige fra et 30 minutters Slow stretch program til 7 minutters stræk af specielle dele af kroppen, bl.a. nakkestræk, rygstræk og lændestræk.

Det er bevist at strækmassage lindrer smerter betydeligt,  mere end de fleste andre typer massage – så prøv en Fuji massagestol, og bliv overbevist.

Dobbelt stræk

Unik tilpasning til hver enkelt bruger

Hver gang man starter JP 3000, begynder den med at lave en scanning af brugeren.
Her tager den højde for din højde, længde af ryg, kontur af rygsøjle osv.

Som den eneste stol i verden kan du indstille den helt nøjagtigt efter din krop, og f.eks. programmere den til at være hårdere eller blødere ved dig bestemte steder på din ryg. Det kalder vi Unik tilpasning

Aldrig før har vi oplevet så autentisk, og nøjagtig massage som bare rammer helt perfekt.

Avanceret dobbelt kropsscanner

Som den eneste på markedet er Fuji´s scannings mekanisme dobbelt virkende, hvilket betyder at den ikke kun finder din skulderhøjde, den tilpasser sig også konturen af din rygsøjle.

Så hver gang stolen startes op i et program, så starter den med at tilpasse sig den person der sidder i stolen, så en nøjagtig og præcis massage kan opnåes uanset brugeren bygning.

Hele 38 forskellige AUTO programmer

Fuji´s nyeste massagestol brillerer også med at have markedets største antal automatiske massage programmer.

23 standard AUTO programmer, og hele 15 SPOT (krops specifikke) programmer, så der findes noget specifikt til eks: skulderblade, Iskias, rygrad osv.

Har du noget du generes af dagligt eller ofte, som kom og prøv den i et vare showrooms, og se om ikke der er en løsning på dine problemer.

Markedets mest dybdegående massage

Fuji JP 3000 kører med Fuji´s nyeste massageenhed, 5D AI Mecha + som ikke alene masserer langt bedre, men det er også den mest dybdegående massage der findes i en massagestol. Den har en vandring på hele 12,5 cm – som er langt mere end de andre på markedet.

Dens 2 finger mekanisme gør også at den har langt lettere ved at gå dybt i muskulaturen ifht f.eks. en 4 finger mekanisme (som tit har tendens til at løfte kroppen istedet)

Mekanisk massage

53 forskellige massage teknikker

FUJI er verdens førende på massagestole, og det beviser deres antal af massageteknikker også.

De fleste andre massagestole kan byde på 4 til 6 forskellige typer massage, men Fuji har hele 53 typer i denne nye Topmodel.

Det betyder at din muskulatur kan “angribes” på mange forskellighe måder, og du kan finde den allermest effektive måde at kurere din problemer på i JP 3000, og har du ikke selv lyst at blive specialist, så har den 12 forprgrammerede krops specifikke programmer, som giver den mest effektive massage til mange forskellige problemer.

Kom og besøg os, og mærk hvad FUJI JP 3000 kan gøre for dit helbred, eller lej den i en periode – så kan du virkeligt nå at mærke effekten på din egen krop.

Skulderblads massage – eneste på markedet

Fuji er den eneste stol på markedet som er så nøjagtig at den kan give en decideret skulderblads massage. Der findes både AUTO og manuelle funktioner til at få den optimale behandling af dine skulderblade.

Er du også træt i skulder og nakke efter en lang dag på kontoret, så kom og oplev en massagestol i verdensklasse.

Fuji AI kunstig intelligens
Fuji fodmassage

Super effektiv fodmassage

Fodrullen giver utroligt hurtig lindring til trætte og ømme fødder.

Fuji kan som den eneste justeres i styrken på fodmassagen, og har du meget ømme fødder – kan den helt slukkes.

 

Vil du vide mere?

Hent brochuren

Tryk her for at hente brochuren

Se video

Tryk her for at se video

CareRelax

Har du lyst til at prøve den?

Er du ikke parat til at købe den endnu, så kan du leje den 1 måned eller flere inden du beslutter dig.

Vi tilbyder en attraktiv prøve ordning, ring på 60 84 89 00

Du kan også i toppen af siden, se hvor billigt du kan få den finansieret.

Når du køber en FUJI massagestol, er der fuld service med – herunder også gratis levering.