Behandling af rygsmerter og piskesmæld

Massagestole til behandling af rygsmerter, piskesmæld m.m.

CareRelax tilbyder et bredt udvalg af massagestole til private og virksomheder, der ønsker fokus på øget sundhed og energi. Regelmæssig massage bidrager til at øge det generelle velvære og kan desuden forebygge og afhjælpe skader såsom rygsmerter og piskesmæld. Vores massagestole er af den højeste kvalitet, og 15 minutter i en af vores stole svarer til 45 minutter hos en massør.

Det er ikke kun skader som rygsmerter og piskesmæld, der kan forebygges og eventuelt behandles med vores stole. Andre fordele inkluderer:

 • forebyggelse og afhjælpning af problemer, der typisk fører til sygedage
 • afhjælper hovedpine, koncentrationsbesvær, muskelsmerter m.m.
 • veloplagte og tilfredse medarbejdere
 • fornyet energi

Find stolen, der passer til netop jeres behov

Vi står til rådighed med vejledning, så I kan finde en massagestol, der passer til netop jeres behov. Alle vores stole er i høj kvalitet – vi fører blandt andet vores egen stol som byder på nyskabende teknologi. Vi tilbyder også markedets eneste medicinsk godkendte massagestol fra Fuji, som er velegnet til behandling af piskesmæld og rygsmerter. Vores bedste stole scanner ryggen og opmåler rygsøjlens kurve og længde, hvilket giver den optimale behandling af rygsmerter og piskesmæld.

Kontakt CareRelax for at høre mere om hvordan vores stole kan hjælpe jer til at undgå, forebygge og behandle skader som for eksempel piskesmæld, rygsmerter, spændinger m.m.

Hvad er piskesmæld?

Et piskesmæld – også kendt som whiplash – opstår når halshvirvelsøjlen overstrækkes og forstuves. Man kan også betragte piskesmæld som en forstuvning af nakken, som opstår ved en pludselig kraftpåvirkning af hals og nakkes bløddele. Piskesmæld opstår typisk ved bilsammenstød, men kan også opstå under fx dykning. Et piskesmæld er karakteriseret ved smerter i nakken, stivhed i nakkemuskulaturen og hovedpine. Smerterne kan desværre i mange tilfælde forfølge en i mange år, og i nogle tilfælde resten af livet. Massage kan for mange piskesmælds ofre modvirke effekten.

Behandling af piskesmæld

En ispose, der anvendes i 20 minutter ad gangen med pause imellem, kan hjælpe på piskesmæld i det første døgn. Der kan eventuelt tages let smertestillende såsom paracetamol. Man bør dog altid rådføre sig med sin læge ved mistanke om piskesmæld. Behandling af piskesmæld vil ofte omfatte hvile og aflastning, blød halskrave, øvelser og kolde pakninger. Massage kan også afhjælpe smerterne.

Om generelle rygsmerter

Rygsmerter kan have mange forskellige årsager som fx længerevarende overbelastning, lændehold, diskusprolaps eller sammenfald af ryghvirvler. Rygsmerter skyldes sjældent noget alvorligt og vil ofte fortage sig i løbet af få dage. Sker dette ikke, bør du kontakte din læge eller en kiropraktor.

Behandling af rygsmerter

For at behandle rygsmerter kan man til at starte med selv gøre en række ting:

 • Hold dig i gang
 • Ved hold i lænden kan du eventuelt bruge en ispose i 10-15 minutter ad gangen, 5-6 gange om dagen.
 • Massage kan også afhjælpe rygsmerter

Har du tidligere haft rygsmerter eller piskesmæld?

Hvis du tidligere har modtaget behandling mod rygsmerter eller behandling mod piskesmæld, kan vores massagestole være en effektiv måde at forebygge nye skader på. Både rygsmerter og piskesmæld kan i mange tilfælde give store udfordringer i dagligdagen og give smerter, de fleste helst vil være foruden. Det er derfor en god ide løbende at få en forebyggende behandling mod rygsmerter eller behandling mod piskesmæld, da mange ofte oplever tilbagevendende problemer. Her kan vores massagestole være et oplagt valg. Du er velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan afprøve vores forskellige massagestole.
  Kontakt os

  Bordinglund 1, 7441 Bording

  +45 60 84 89 00 info@carerelax.dk

  Aftal en prøveperiode

  Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

  Læs mere

  Besøg vores showroom

  Vores Showrooms holder åbent efter aftale - Ring og book en tid alle dage fra 8-20 Tlf: 6084 8900

  Læs mere

  Stole mod smerter

  Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

  Læs mere

  Vejledning til køb

  Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

  Læs mere