Hvilken massagestol skal jeg købe?

Når man skal vælge hvilken massagestol man skal købe, kan det godt virke som en uoverskuelig opgave. Der er rigtigt mange modeller at vælge imellem, og den ene lover mere end den anden.

Her er nogle af de ting som kan hjælpe dig med at beslutte hvilken massagestol du skal kigge efter.

  • Hvad er vigtigst kvalitet eller pris?
  • Hvor skal du bruge massagestolen (erhverv eller privat)?
  • Har du specielle behov som er vigtige (eks. nakke, skulder  eller lænd)?
  • Skal massagestolen bruges af meget høje personer ( over 190 cm)
  • Hvor skal stolen stå? ( har design / størrelse en betydning)
  • Skal stolen kunne scanne (rigtigt)?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige massagestol, men det er også meget nemmere for os at vejlede dig – hvis du har tænkt over disse ting.

Har du eksempelvis problemer med ryg eller nakke, så er det vigtigt, du vælger stol ud fra dette – læs her hvorfor

Prisen er IKKE det vigtigste

For mange mennesker fylder prisen ofte meget i købs situationen, men set over en årrække er det for mange vigtigere at ende op med den rigtige massagestol – end om de sparede et par tusinde kroner. De fleste mennesker har oplevet at købe noget der var for ringe, og har man så købt et “ukendt” produkt, er det desværre tit umuligt at skaffe reservedele og lignende når den går i stykker.

Køber man en FUJI, Panasonic eller anden mærkevare massagestol, så er man sikret adgang til reservedele og service hvis uheldet en dag skulle være ude.

FUJI og Panasonic giver også en langt bedre massage end alle disse “No name” produkter, som typisk kommer fra Kina – deres holdbarhed er også i en helt anden klasse – så risikoen for at få brug for reservedele er slet ikke nær så stor.

Vi kontaktes ofte at folk der har gjort et fejl indkøb i en billig massagestol, hvor forhandleren eller producenten nu er væk – og vi er desværre skidt stillet ifht at skaffe dele til disse defekte massagestole.

Mange af de billige/dårlige massagestole er som regel også med en for kort massagerobot, det vil sige at de har svært ved at nå skuldrene på en høj person, og tit kommer de heller ikke helt ned til lænden. Mange af dem er også lavet med nylon ruller istedet for gummi ruller til at massere, det gør at de er hårde, men ikke særligt venlige overfor din krop.

Hvis du gerne vil have en god massagestol, men syntes at den er for dyr, så kig efter en af vore demo massagestole eller en en brugt massagestol, der er tit mange penge at spare.
Kontakt os

Bordinglund 1, 7441 Bording

+45 60 84 89 00 info@carerelax.dk

Aftal en prøveperiode

Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

Læs mere

Besøg vores showroom

Vores Showrooms holder åbent efter aftale - Ring og book en tid alle dage fra 8-20 Tlf: 6084 8900

Læs mere

Stole mod smerter

Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

Læs mere

Vejledning til køb

Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

Læs mere