Hvilken massagestol skal jeg købe?

Når man skal vælge hvilken massagestol man skal købe, kan det godt virke som en uoverskuelig opgave.

Der er rigtigt mange modeller at vælge imellem, og den ene lover mere end den anden.

Her er nogle af de ting som kan hjælpe dig med at beslutte hvilken massagestol du skal kigge efter.

 • Hvad er vigtigst kvalitet eller pris? (Køb ikke katten i sækken)
 • Hvor skal du bruge massagestolen (erhverv eller privat)?
 • Har du specielle behov som er vigtige (eks. nakke, skulder  eller lænd)?
 • Skal massagestolen bruges af meget høje personer ( over 190 cm)
 • Hvor skal stolen stå? ( har design / størrelse en betydning)
 • Skal stolen kunne scanne (rigtigt)?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige massagestol. Det er meget nemmere for os at vejlede dig – hvis du har tænkt over disse ting.

Har du eksempelvis problemer med ryg eller nakke? Så er det vigtigt, du vælger stol ud fra dette – læs her hvorfor

Prisen er IKKE det vigtigste

For mange mennesker fylder prisen ofte meget i købssituationen. En massagestol skal ses som en langtidsinvestering. Over en årrække er det vigtigere at ende op med den rigtige massagestol, end at spare et par tusinde kroner. De fleste mennesker har oplevet at købe noget hvor kvaliteten ikke var i orden. Har man så købt et “ukendt” produkt, er det desværre tit umuligt at skaffe reservedele i tilfælde hvor produktet går i stykker.

Brands

Køber man en FUJI, Panasonic eller anden mærkevare massagestol, så er man sikret adgang til reservedele og service. På den måde er man sikret, hvis uheldet en dag skulle være ude.

FUJI og Panasonic giver også en langt bedre massage, end alle disse “No name” produkter. Der er simpelthen tale om en helt anden kvalitet. Pris og kvalitet hænger sammen, og holdbarheden vil være langt bedre for kendte brands som FUJI og Panasonic, end for ukendte brands. Risikoen for at skulle bruge reservedele er dermed langt mindre, og i de få tilfælde, hvor der er brug for reservedele vil det også være muligt at finde dem.

Vi kontaktes ofte at folk der har gjort et fejl indkøb i en billig massagestol, hvor forhandleren eller producenten nu er væk. I disse tilfælde er vi desværre skidt stillet ifht at skaffe dele til disse defekte massagestole.

Mange af de billige/dårlige massagestole er som regel også med en for kort massagerobot. Det vil sige at de har svært ved at nå skuldrene på en høj person, og tit kommer de heller ikke helt ned til lænden. Mange af dem er også lavet med nylon ruller i stedet for gummi ruller til at massere. Det betyder at de er hårde, men ikke særligt venlige overfor din krop.

Hvis du gerne vil have en god massagestol, men synes at den er for dyr, så spørg efter en demo massagestole eller en brugt massagestol. Der er tit mange penge at spare.

Køb IKKE katten i sækken

Da massagestole er en forholdsvis ukendt størrelse for mange mennesker, er det nemt for “smarte” typer at købe nogle billige kinesiske massagestole hjem, og prissætte dem højt.

Det bruger de så til at “snyde” kunderne til at foretage forhastede beslutninger, ved at tilbyde dem en stor rabat, hvis de handler nu.

Vi sælger også nogle af disse massagestole, men vores pris ligger tit og sommetider under halv pris af hvad de andre forlanger.

Så er du på udkig efter en billig massagestol, så har vi også et seriøst bud på dette.Katten i sækken

Privat eller erhverv?

Der kan være stor forskel på om stolen bruges privat af 2-3 personer, eller om det er en stol der har 5-100 forskellige brugere.

Dels kræver det bedre kvalitet hvis den skal holde i mange år. Det kræver også noget teknik for at kunne håndtere alle disse forskellige personer, på den bedst tænkelige måde.

Specielle behov?

Har du en eller flere ting du døjer med, så tag os gerne med på råd – i jagten på den bedste massagestol til netop dine behov.

Vi bruger gerne den tid der skal til for at finde den helt rigtige løsning til dig, så netop dine problematikker varetages bedst muligt.

Stolene har forskellige styrker og svagheder, og kender vi til dine – så kan vi bedre rådgive om hav der kan være den bedste løsning for dig.
  Kontakt os

  Bordinglund 1, 7441 Bording

  +45 60 84 89 00 info@carerelax.dk

  Aftal en prøveperiode

  Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

  Læs mere

  Besøg vores showroom

  Vores Showrooms holder åbent efter aftale - Ring og book en tid alle dage fra 8-20 Tlf: 6084 8900

  Læs mere

  Stole mod smerter

  Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

  Læs mere

  Vejledning til køb

  Er I interesseret i en massagestol, tilbyder vi en attraktiv prøveordning, så vi finder den bedste stol til netop jeres behov.

  Læs mere